Fagylalt

KAPITÁNY FAGYLALT: MINŐSÉG ÉS TAPASZTALATkapitány_fagylalt_logó.jpg

A 27 éves múltra visszatekintő cukrászdánk alapítása óta kínál boltjaiban saját készítésű fagylaltot, úgynevezett pultkész fagylalt gyártásával és kereskedelmével közel 25 éve, 1991-óta foglalkozunk. A szakmában eltöltött több mint negyed évszázad alatt alaposan kiismertük a vásárlók és a kereskedők igényeit, szokásait, az ebből nyert tapasztalatainkat – természetesen a kész termék mellett – készségesen átadjuk partnereinknek, hozzásegítve őket is egy sikeres vállalkozás létrehozásához.

Kezdettől fogva ragaszkodunk a fagylaltkészítés klasszikus iskolájához és hagyományaihoz, hogy a végeredmény valódi, krémes, testes, nem folyós, nem olvadozós, kiváló fagylalt legyen.

Minden fagylaltunk saját üzemünkben, frissen, saját receptúráink alapján készül, főzött eljárással.

Fagylaltjainkhoz valódi gyümölcsöt, olajos magvakat, csokoládét, természetes alapanyagokat és párlatokat használunk.

Termékeinkhez a legnevesebb alapanyaggyártók (Fugar, Pregel, Grecko, Mgel) alapjait használjuk.

A friss fagylaltot a díszítést követően – mely lehet egyedi, vevőink kérésének megfelelően elkészített – sokkolással hűtjük, majd egészen a pultba kerülésig folyamatos hűtés alatt tartjuk, így őrizve meg annak krémességét és lágyságát, mindaddig, amíg az a fogyasztó tölcsérébe nem kerül.

A több mint 70 féle ízt felölelő palettánkon jól megférnek egymás mellett az olyan alapnak számító klasszikusok, mint a csokoládé vagy a vanília és a modern, aktuális divatot tükröző igazi különlegességet jelentő ízek. Ilyenek a baobab, a fügés vanília, a vörösboros málna, a goji, a fűszeres gyömbér és az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendő öntetes, ropogós ízesítőkkel rétegezett (ún variegált) vagy a valódi alkoholt tartalmazó fagylaltjaink (velencei álom, csokis keksz, túró rudi, oreo áfonyás/meggyes joghurt, birspálinka, barackpálinka, stb.).

Kiemelt figyelmet fordítunk a cukorbetegségben és a különféle ételintoleranciákban szenvedőkre valamint a vonalaikra vigyázó fagylaltkedvelők igényeinek kielégítésére. Az Olvita elnevezésű fagylaltjaink és fagylaltdesszertjeink között egyaránt megtalálhatók a laktóz- és gluténérzékenyeknek, a cukorbetegeknek, a vegának vagy vegánoknak, a diétázóknak vagy egészségtudatos étrendet követők számára ajánlott ízek is. Az Olivta nevet viselő desszertjeink a neves olasz gyártó, a Fugar ólvi line elnevezésű alapanyagaira építve, saját fejlesztéseinkkel kiegészítve készülnek. Több mint 20 féle verzióban, klasszikus és variegált ízekben is elérhetők.

Fagylaltjainkat saját üzleteinkben (egy budapesti és két kiskunlacházi cukrászdában), továbbá viszonteladóinknál lehet megkóstolni. Viszonteladó partnereink elérhetőségeit weboldalunkon találhatják meg.